lucrez ca master chef,
gătesc doar când am chef,
dineu de milioane,
motani cu papioane,
pisici de mare clasă,
am invitat la masă,
am ca și bunătăți,
Chinchilla cu mustăți,
cotoi cu usturoi
ca și meniu în doi,
pisoi cu ananas
lângă-un pahar de kvas,
cozi lungi cu falafel,
chiar intr-un mare fel,
urechile-n aspic
pe dată vă explic,
o blană mai vărgată,
muiată-n ciocolată,
sufleul de mustăți,
și alte bunătăți
tot ce mai am în oală,
ca și meniu de gală,
sunt prăzile feline
a unor domni mai bine,
motani aristocrați
de-acuma consacrați,
eu doar prepar cu spor,
guzganii lor de zor,
și-am drept de autor
la prezentarea lor.
gătesc doar când am chef,
dineu de milioane,
motani cu papioane,
pisici de mare clasă,
am invitat la masă,
am ca și bunătăți,
Chinchilla cu mustăți,
cotoi cu usturoi
ca și meniu în doi,
pisoi cu ananas
lângă-un pahar de kvas,
cozi lungi cu falafel,
chiar intr-un mare fel,
urechile-n aspic
pe dată vă explic,
o blană mai vărgată,
muiată-n ciocolată,
sufleul de mustăți,
și alte bunătăți
tot ce mai am în oală,
ca și meniu de gală,
sunt prăzile feline
a unor domni mai bine,
motani aristocrați
de-acuma consacrați,
eu doar prepar cu spor,
guzganii lor de zor,
și-am drept de autor
la prezentarea lor.

No comments:
Post a Comment